Сарантис по целия свят


Посетете нашия групов сайт

Сарантис Груп | Английски

Или изберете място

КАРЬЕРА В САРАНТИС БЪЛГАРИЯ

Кариера

Нашите служители правят нашата култура, те са нашата най-важна инвестиция и най-силният ни актив.

Нашите служители правят културата ни ярка, те са най-важната ни инвестиция и най-силният ни актив.

Ние вярваме в техните умения и инвестираме в тяхното развитие. Поощряваме нагласата за работа в екип, тъй като чрез обединяване на усилията споделяме успехите си и заедно оформяме бъдещето си.

Стремейки се да предложим безопасна, приятна и модерна работна среда, желаем нашите служители да изпитват удовлетворение и мотивация за резултати и творчество, като работят с колегите си и се развиват както професионално, така и личностно.

Стараем се да бъдем надеждни партньори и да укрепим доверието на нашите колеги, допринасяйки за създаването на добра работна среда на равенство, прозрачност и взаимно уважение!

Нашата култура

Нашата цел е да предложим безопасна, приятна и модерна работна среда, в която нашите служители копнеят за резултати и създаване, радват се да работят с колегите си и да се развиват както професионално, така и лично в работата си.

Нашите хора

Нашите хора правят нашата култура, те са нашата най-важна инвестиция и най-силният ни актив. Ние вярваме в дух на работа в екип. Чрез обединяване на усилията споделяме успехите си.

Присъедини се към нас

Като част от Сарантис България ще имаш възможност да създаваш, да се развиваш и да се изявиш. Присъедини се към нас!

Кариерни възможности

Да бъдеш кандидат може да бъде предизвикателна процедура, трябва да направиш добро първо впечатление и да ни убедиш с потенциала си! Не се колебайте обаче, направете първата стъпка в кариерата си и елате заедно да оформяте бъдещето!

Съвети за кариера

Достатъчни ли са 30 секунди, за да привлече вниманието ви вашето CV?

Намерете няколко съвета, за да го направите!

Присъедини се към нас

Като част от Sarantis Group може да е чудесна възможност да разширите кръгозора си и да изпитате отвътре как се чувства работата в мултинационална компания.

Още
Change cookies consent Revoke cookies consent