Сарантис по целия свят


Посетете нашия групов сайт

Сарантис Груп | Английски

Или изберете място

Нека лицето ти, а не възрастта ти, говори за теб!

2 ЯНУАРИ 2020

Знаете ли, че хиалуроновата киселина е мощен естествен компонент на кожата, който може да задържа вода с тегло над 1000 пъти по-голямо от нейното собствено? Нашите кожни клетки произвеждат хиалуронова киселина с цел задържане нивата на хидратация. Тя е ключът към гладката, хидратирана кожа. С течение на времето, кожата губи способността си да произвежда хиалуронова киселина в нужните й количества, което води до появата на бръчки и дехидратация.

Кремовете за лице HYALURONIC GOLD са с иновативна формула, обогатена с 30 милиона капсули хиалуронова киселина и златни протеини,  които гарантират тройното действие на крема: бръчките намаляват, изгубената плътност на кожата е възстановена, тенът е избистрен. Кожата се усеща сияйна и обновена!

Иноватитен продукт в серията е серумът за лице с перлена технология със сфери, които запазват съставките свежи и мощни, до момента на приложение. При изпомпване перлите се разпукват и освобождават сатенен серум, който бързо се абсорбира от кожата.

Серията bioten HYALURONIC GOLD включва дневен и нощен крем, серум и околоочен крем.

Продуктите от серията са с минимум  85% съставки с естествен произход.

Нека лицето ти, а не възрастта ти, говори за теб! (453,2KB)

Световен ден на околната среда: Sarantis Group и нейния принос към устойчиво бъдеще

Атина, 4 юни 2021 Световният ден на околната среда е празник, посветен на опазването на околната среда, насърчаващ усилията, които ще доведат до зелено бъдеще. Този ден, определен от Организацията на обединените нации, се отбелязва ежегодно на 5 юни и насърчава осведомеността и действията по отношение на чувствителни към околната среда въпроси на национално, корпоративно и лично ниво.
Още
Change cookies consent Revoke cookies consent