Sarantis по света


Посетете нашия групов сайт

Sarantis Group | Английски

Или изберете държава

Сарантис България с FINO подкрепи почистването на Витоша. Над 25 м3 боклук бяха събрани от над 400 доброволци

21 ЮНИ 2022

На 18 юни 2022г. Сарантис България подкрепи повече от 400 доброволци в събирането на над 25 m3  боклук от планината Витоша.

Това е първото събитие от инициативата „Заедно за по-чиста Витоша“, с която организаторите на събитието Concept Creative и Сарантис България с FINO целят да обединят институции и доброволци в различни кампании за грижата за природата.

Участниците в начинанието почистиха ски зоната и района на лифтовите съоръжения с ръкавици и торби за смет, осигурени от FINO – марка намер 1 в категорията торби за смет в България*. Имаше 3 FINO пункта, където се предаваха отпадъците, като бяха осигурени и камиони за превозването им.

FINO даде и допълнителен стимул на доброволците за събирането на отпадъци, като всеки регистрирал се и предал пълни чували с боклук имаше възможност да получи атрактивни награди.

Избраните зони са най-посещаваните места в планината и след всеки зимен сезон отпадъците там са значителни. Затова идеята на събитието е „да съчетаем полезното с приятното и да дадем добър пример, като споделим приятна разходка сред природата със семейството и приятелите, и същевременно съберем боклука, който видим по пътя си“ – споделят организаторите и приканват повече хора да се включат в бъдещите кампании.

*Nielsen Bulgaria KAI Dec 2021

Sarantis Group

Със седалище в Атина и с над 50-годишна история, Sarantis Group е мултинационална компания за потребителски продукти с водещо присъствие в Източна Европа и разширяващ се географски отпечатък чрез собствени дъщерни дружества и силна експортна дейност по целия свят. Нашата мисия е да повдигнем настроението на потребителите с красива лекота, която прави ежедневието по-добро, като сме винаги наблизо, и работим в тясно сътрудничество с всички заинтересовани страни, за да създаваме стойност устойчиво. От продукти за лична хигиена, грижа за дома и здравни грижи, както и луксозна козметика, ние предлагаме добре познати марки, които имат положително въздействие върху ежедневието на хората. Със силна дейност в 12 държави, и по-специално в Гърция, Полша, Румъния, България, Сърбия, Чехия, Словакия, Унгария, Северна Македония, Босна, Португалия и Украйна, ние поддържаме динамично международно присъствие и мощна дистрибуторска мрежа от повече над 50 страни по света.

Сарантис България с FINO подкрепи почистването на Витоша (497,7KB)

Sarantis Group пуска своята нова еко слънцезащитна линия под марките Carroten, Αstrid, Κolastyna & Elmiplant

Sarantis Group, вярна на своята стратегия, увеличава  усилията си за устойчиво развитие както на ниво производство, така и на ниво продукти. Новата еко слънцезащитната линия на Sarantis Group: Carroten Eco Sun  е факт и отразява ангажимента на компанията към екологичен подход в разработването на  продуктите.
Още
Change cookies consent Revoke cookies consent