Сарантис по целия свят


Посетете нашия групов сайт

Сарантис Груп | Английски

Или изберете място

УСТОЙЧИВО РАЗВИТИЕ

Новини за устойчивост

21 ЮНИ 2022

Сарантис България с FINO подкрепи почистването на Витоша. Над 25 м3 боклук бяха събрани от над 400 доброволци

На 18 юни 2022г. Сарантис България подкрепи повече от 400 доброволци в събирането на над 25 m3  боклук от планината Витоша. Това е първото събитие от инициативата „Заедно за по-чиста Витоша“, с която организаторите на събитието Concept Creative и Сарантис България с FINO целят да обединят институции и доброволци в различни кампании за грижата за природата.

21 МАРТ 2022

Sarantis Group отбелязва Международния ден на горите чрез инициатива на bioten за засаждане на дървета във Филипините

Bioten, марката за лична хигиена на Sarantis Group, отбелязва Международния ден на горите чрез инициатива за възстановяване на горите във Филипините Sarantis Group, една от най-големите мултинационални компании за потребителски стоки със значително международно присъствие, водещи марки и партньорства, чрез своите корпоративни и продуктови инициативи впряга усилията си за да окаже положително въздействие в страните в които оперира, като взима допълнителни мерки за социално и екологично въздействие.

27 МАЙ 2022

Sarantis Group пуска своята нова еко слънцезащитна линия под марките Carroten, Αstrid, Κolastyna & Elmiplant

Sarantis Group, вярна на своята стратегия, увеличава  усилията си за устойчиво развитие както на ниво производство, така и на ниво продукти. Новата еко слънцезащитната линия на Sarantis Group: Carroten Eco Sun  е факт и отразява ангажимента на компанията към екологичен подход в разработването на  продуктите.

4 ЮНИ 2021

Световен ден на околната среда: Sarantis Group и нейния принос към устойчиво бъдеще

Атина, 4 юни 2021 Световният ден на околната среда е празник, посветен на опазването на околната среда, насърчаващ усилията, които ще доведат до зелено бъдеще. Този ден, определен от Организацията на обединените нации, се отбелязва ежегодно на 5 юни и насърчава осведомеността и действията по отношение на чувствителни към околната среда въпроси на национално, корпоративно и лично ниво.

Прес съобщения

Разгледайте последните ни новини относно нашите дейности, нашите марки, нашите хора, нашите действия за устойчивост.

Още
Change cookies consent Revoke cookies consent